marți, 23 august 2011

Vindem Moldova Islamiştilor, sau ne apărăm ţara?

Care-i garanţia că într-o zi în Moldova nu vor avea loc acte teroriste ca şi în Anglia, Spania, Rusia, SUA etc ? Ne poate Liga Islamică garanta că musulmanii nu ne vor crea niciodată astfel de surprize nedorite ?

Începând cu aprilie practic mulţi aşteaptă decizia luată de guvernanţi în problema islamizării moldoveneşti, adică recunoaşterea de ministerul cultelor a musulmanilor ca religie la noi în ţară??! Aş dori ca aici să postăm părerile noastre despre această situaţie care nu prea convine la mulţi. Cei care sânt pro sau contra aş ruga ca să-şi comenteze părerile!!!
Eu  nu cred că poporul nostru care a stat strajă permanent şi mai mult împotriva musulmanilor, noi acum săi primim uşor şi liber la noi în ţară, doar că vor da nişte donaţii de bani. UE cumpără pe toţi, dar noi poporul oare nu avem mintea limpede în a înlătura această decizie a guvernanţilor? Noi i-am ales pentru a ne prezenta şi totuşi ei când au luat această decizie majoră nici nu sau ostenit măcar să facă un apel către cetăţeni!
Fiecare credinţă creştină aduce un cuvânt bun de Dumnezeu, pe când islamul aduce doar boli, război, moarte. Dacă privim în toată lumea vedem că unde sânt musulmani acolo se fac teracte şi mor sute şi mii de oameni! Noi dorim acest lucru?! Noi dorim ca copiii noştri să trăiască prin haremuri?! Noi dorim ca întreaga omenire să se lase de cea mai mare poruncă lăsată de Mântuitorul "Iubiţivă"?! Ei nu au nimic Sfânt în ei şi atunci?! De ce ar trebui ca săi primim cu braţele deschise? De ce ar trebui să-i primim cu păine şi sare? Acum mai avem încă posibilitatea să spunem cu toţii "NU ISLAMIZĂRII RM"
Dar dacă cei care semnează o fac, atunci vom simţi aceasta pe spatele poporului nostru in timp şi atunci copiii noştri ne vor întreba: Unde aţi fost voi atuci cînd ne-ţi subjugat??! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu