marți, 23 august 2011

FILAT declară că nu a ştiut despre legalizarea Islamului: STÂNGA NU ŞTIE CE FACE DREAPTA!



August 23, 2011 - 15:11
Premierul Vlad Filat nu ştie ce se întâmplă în Guvern! Acesta susţine că nu a ştiut despre decizia Ministerului Justiţiei privin legalizarea cultului islamic, deoarece, potrivit acestuia, „fiecare ministru este responsabil de domeniul său”.
Totodată, premierul a declarat că regretă că Alexandru Tănase „a ajuns la asemenea nivel”. „Las pe conştiinţa dânsului aceste afirmaţii şi aceste acţiuni la care s-a dedat”, a spus Filat. 

Reamintim că fostul ministru al Justiţiei, Alexandru Tănase, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că hărţuirea la care este supus în ultimul timp, care a culminat cu protestul anti-islamiştilor din faţa propriei case, ar fi pusă la cale de premierul Vlad Filat. 


 „Instigatorul moral al acestor acţiuni este actualul premier. Aceste proteste au o altă conotaţie decât legalizarea Islamului. Nu e unica acţiune întreprinsă de acest grup periculos şi nici ultima”, a declarat Tănase referindu-se la asociaţia Pro Ortdodoxia.  „Eu calific aceste acţiuni ca o presiune asupra mea în calitate de judecător, care au ca finalitate avizul care trebuie să-l dea CC a interpelării făcute cu privire la articolului 78”, a adăugat Tănase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu