luni, 29 august 2011

Price-list bisericesc. VEZI AICI tarifele unei parohii din Leova

Un vizitator al site-ului Pro TV a trimis o poza cu tarifele practicate la Biserica "Adormirii Maicii Domnului" din satul Baius, Leova. Aici, parohia a afisat un adevarat price-list cu preturile lumanarilor, dar si principalelor slujbe.
Mai mult, pe langa costuri, price-list-ul contine si obiectele pe care mirenii trebuie sa le aduca pentru slujbe. Parohul Bisericii, parintele Rostislav, a declarat ca pentru familiile sarace toate aceste servicii sunt gratuite. Aceasta lista este afisata cu acordul consilierilor bisericii si parintele considera ca preturile aici sunt mult mai mici decat in alte biserici. El a mai precizat ca pastreaza toate cecurile pentru darile de seama.

Vedeti mai jos toate tarifele si foloseste formularul de comentarii pentru a-ti spune parerea despre aceasta practica. protv.md.

3 comentarii:

  1. Televiziunea deja a început direct să atace BOM prin tot felul de aberaţii şi tot ce ar vedea din partea BOM o discreditează. În parohie este consiliul bisericii care dacă gasesc de cuviinţă să posteze preţurile la oficierea unor slujbe nu au decât a o face. Omul care are neoie oricum intreabă şi ca sp nu fie multe întrebări sa recurs la o aşa metodă.
    Da! nu e benefic acest lucru căci Biserica nu este o instituţie care cere bani pentru lucrarea sa şi se întreţine din donaţii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ia le mai place la toti sa critice preotii si bisericile... oare delok nusi dau sema ca bisericile in ziua de azi au foarte mari datorii si multe chestii de rezolvat urgent ?? oare delok nu inteleg ca biserica trebuie ingrijita? trebuie incalzita? trebuie amenajata pe placul crestinilor? aceste motive COSTA!!! va dau un exemplu ... o biserica necesita cosntruirea gardului urgenta si amenajarea trotuarului prin imprejurul bisericii ... oamenii doneaza dar tot deauna nu ajung bani ... este vorba de o suma la ordinul sutelor de mii de lei ... as vrea ca Dumnezeu sa puie in situatie macar o zi persoanele care critica dur BOM ... NU AVETI RUSINE .... NU MERGETI LA BISERICA NU V-A RUGATI NU VEDETI IN CE STARE SE AFLA LOCASURILE SI VA PLACE SA LE CRITICATI? RRUUSSIINEE!! HALAL DE ASA TARA...

    RăspundețiȘtergere