marți, 13 decembrie 2011

Grădiniţa Floricica pregătiri de Naşterea Domnului



Grădiniţa de copii de la noi din sat ca şi toate celelalte au început pregătirile de Anul Nou! Dar fiind mai corecţi ar trebui să spunem Sărbătorile de Iarnă, sau sărbătoarea Naşterea Domnului. De ce? Fiindcă în centrul tuturor sărbătorilor de iarnă este sărbătoarea sărbătorilor şi anume Naşterea după trup a Domnului nostru Iisus Hristos.
Aceste sărbători care începe de astăzi cu sărbătoarea Sfântului Andrei şi până la Botează, fac ca să ne întoarcem privirea mai mult spre cei mici învăţândui colinzi, poiezii pe tematica iernii, Naşterii lui Hristos etc.

Aceste lucruri le putem vedea la orice instituţie şcolară şi preşcolară de aceea preotul Vadim Corostinschi dimpreună cu un grup de voluntari din sat au făcut o vizită celor mici de la grădiniţa din sat. Copiii au fost foarte bucuroşi de a primi oaspeţi şi au împărtăşit atmosfera acestor sărbători prin recitarea poieziilor, cântecul colindelor. Pentru ai bucura şi mai tare preotul a dat o însărcinare de a colora machetul unei felicitări pe care o vor da părinţilor felicitândui cu acest prilej.







Un comentariu: