luni, 29 iulie 2013

Reprezentanții Asociației ATOS în deplasare de lucru în or. Ungheni

     AO Asociația Tinerilor Ortodocși din Sângerei, au venit cu o programă de lucru și distractivă pe parcursul a 10 zile în or. Ungheni prin doi reprezentanți și anume, Vicepreședintele pe Tineret Bulgac Victor și Secretarul Gorea Vasile, care au împărtășit din experiența activităților desfășurate în r-nul Sângerei și au fost alături de un grup de tineri de inițiativă din or. Ungheni, pentru ai susține în organizarea și aici a unei asociații de tineret, care ar avea la bază aceleași principii și valori. 
     Tinerii reprezentanți au fost susținuți în activitățile sale de către Președintele Asociației Preot Vadim Corostinschi, care la moment duce activitate în raioanele Ungheni, Nisporeni, Hâncești și Călărași prin binecuvântarea Prea Sfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni numit ca Președinte al Departamentului Eparhial Activitate Culturală și Activitate Pastorală pentru Tineret. 
     Reprezentanții au un program vast liturgic, frecventând slujbele zilnice de la Catedrala Episcopală Alexandru Nevski din or. Ungheni. Iar pentru a completa binele cu plăcutul, ei sânt ghidați de către un grup de tineri din oraș și totodată participă la activități distractive dimpreună.
     Toate cheltuielile au fost asigurate de către AO ATOS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu