luni, 29 iulie 2013

Asociaţia ATOS alături de tinerii din Ungheni

     O echipă de preoți, tineri cu inițiativă și dornici de a face o schimbare în societate și viața lor de zi cu zi, sau adunat Duminică în data de 28 iulie 2013 cu binecuvântarea Prea Sfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în incinta episcopiei din or. Ungheni, pentru a discuta problemele tinerilor.
     Responsabil de această activitate a fost numit Preotul Vadim Corostinschi, Președinte al Departamentului Eparhial Activitate Culturală și Activitate Pastorală pentru Tineret. Părintele are experiență în acest domeniu, fiind Președintele AO Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Sângerei  şi a împărtăşit din activităţile săvârşite, alături de el fiind şi doi tineri activi din Sângerei Vicepreședintele ATOS pe Tineret Bulgac Victor și Secretarul Gorea Vasile.


     Pentru o activitate mai fructuoasă şi mai bine dirijată, au fost desemnaţi doi vicepreşedinţi, Preot Andrian Lupu şi Adrian Langa. Totodată tinerii au ales un reprezentant din partea lor ca secretar, o persoană activă cu abilităţi de conducător, Constantin Jitariuc.
     Aici sa discutat despre rolul tinerilor în societate, importanţa de a incadra tinerii în activităţi de voluntariat şi ajutorare a celor care au nevoie. Formarea lor duhovnicească prin seminariile care vor fi   oferite şi conferenţiate de către preoţi şi teologi ai Bisericii Ortodoxe.
     Tinerii au convenit a se întilni miercuri 31 iulie în incinta Sediului Episcopal care se află pe str. Mihai Eminescu 10.
     Toţi tinerii dornici de a face o schimbare în viaţa lor şi au de spus un cuvânt despre viitorul ţării şi au vârsta cuprinsă între anii 13 - 30, sânt invitaţi la discuţie şi abordări.
     











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu