marți, 12 martie 2013

ATOS în vizită la CREDO


   O nouă întâlnire la Credo în data de 12 martie 2013 a tinerilor voluntari ai Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din Sângerei cu cei de la  Centru pentru tinerii cu dezabilitati fizico-intelectuale.
Tinerii din ambele tabere au discutat despre trecerea sărbătorilor de iarnă şi venirea celor care vestesc despre primăvară şi anume 1 martie şi respectiv 8 martie. Pe această temă preşedintele ATOS, preot Vadim Corostinschi dimpreună cu membrii ei au conlucrat printro activitate de desenare, prezentare şi denumire a florilor care vestesc venirii primăverii şi nu numai. După activităţi copiii şi tinerii din centru au primit cadouri din partea ATOS atât pentru centru cât şi în particular. Totodată şi membrii ATOS  au fost primiţi cu căldură deja nu de prima dată. 
    D.Natalia Filarovschi directorul instituţiei dimpreună d.Todasi Tatiana(psiho-pedagog)  au vorbit tinerilor ATOS despre noile proiecte pe care centru doreşte să le implimenteze. Totodată au discutat şi despre o colaborare şi mai fructuasă pe viitor.


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu