duminică, 16 octombrie 2011

Conferinţă de trezirea conştientului moral şi religios.


Ultimile evenimente legate de legea antidiscriminării şi musulmani a ridicat un bâzâit puternic în rândul oamenilor şi de aceea acum au apărut o mulţime de bloguri şi  saituri care doar şi discută aceste probleme cu un şir de comentarii. Deci poporul este cointeresat în rezolvarea acestor probleme apărute la nivel de ţară, dar care rămân undeca pe raft, sau poate sânt abordate la nivel înalt, dar iarăşi fără noi poporul RM.

Biserica în frunte cu Vladâca Marchel, vine cu iniţiativa de trezire a conştientului religios moral al naţiunii.  Este mult de muncit, căci unde iniţiativa vine de jos, de la popor şi cam greu ajunge sus la cei care tot poporul ia înscăunat acolo...
UE ne pune condiţii!? Dacă adoptăm legea discriminării în RM  ambasadorul UE la Chişinău dl. Dirk Schuebel ne asigură din partea UE liberaliyarea regimului de vize între UE ţi RM! Citesc declaraţia :„Înţelegem că este dificilă adoptarea acestei legi, nu suntem orbi şi ne dăm seama de rezistenţa unor anumite grupuri apropiate Bisericii Ortodoxe. Oricum, adoptarea acestei legi este parte a dialogului privind liberalizarea regimului de vize şi sper că în curând va putea fi adoptată de Parlament ca să putem înainta în negocieri”, a remarcat ambasadorul în cadrul unei interviu la Europa Liberă.            Acest ultimatul care este impus de către UE şi guvern ar putea merge împotriva poporului RM care nu doreşte această lege? 





5 comentarii:

  1. Sunt contra homosexualilor, si a legiferarii musulmanilor, dar nu este Marchel persoana potrivita pentru a apara credinta, el este cel care a tradat credinta stramoseasca, binecuvantand Kazacii sa lupte pe nistru contra Moldovenilor. Se vede ca omul nu are macar un pic de carte, si face jocul Kremlinului, se staruie si el cum poate sal convinga pe patriarh poate ii da scaunul mitropolitan, in viziunea lui Marchel, statul Republica Moldova este intemeiat in 1504 (a se vedea partea a 2, min 2:35, Republica Moldova avea puncte de tangente cu Imperiul Otoman, era Vasala Turciei, si partea a 3 min 2:08 Republica Moldova este din 1504),cea mai mare prostie auzita vreodata, daca ascultati atent, Marchel ne sugereaza ideea ca trebuie sa tinem de stilul vechi, este oare o lovitura in Patriarhia Romana? orice nu ar spune acest individ si cat de convingator nu ar incerca sa fie toti stiu ca face jocul comunistilor si Kremlinului.

    RăspundețiȘtergere
  2. moiseevalexandrin vorbeste in necunostinta de cauza. Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce spune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din necunostinta de cauza? oare nu Marchel a fost facut episcop la comanda lui Voronin? oare nu Marchel a cerut "zelionii svet" de la mitropolit pentru a face agitatie pentru comunisti? oare nu Marchel a binecuvantat cazacii sa lupte contra Basarabenilor? oare nu Marchel impreuna cu fratii lui Kazaci lau alungat pe IPS Petru din scaunul episcopal din Balti? ce sfant este Marchel... sunteti ca niste cai cu ochelari priviti doar intro directie si aia indreptata de Marchel si campania lui

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule moiseevalexandrin, sa am iertare, dar d-voastra inseshi,sunteti un individ,oare nu aveti frica de Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  5. inseamna ca d-voastra nu sunteti crestin...nu se cuvine,shi nici nu e frumos, sa birfiti fetele bisericeshti. e un mare pacat!

    RăspundețiȘtergere