duminică, 3 iunie 2012

un zâmbet pentru copiii

Astăzi când Biserica lui Hristos sărbătorește ziua întemeierii Bisericii Creștine, iar ATOS (Asociația Tinerilor Ortodocși din Sângerei) au pornit campania ”un zâmbet pentru copii”, pentru a bucura sufletul generației mici. De aceea cu ocazia sărbătorii copiilor care a trecut, campania dată a bucurat și mai mult atât copiii, dar și enoriașii parohiei ”Sf. Mare Muc. Gheorghe” s. Gura Uituz, r-nul Sângerei, de unde campania a și început, dar va merge și pe la alte parohii. 


     Ziua a început ca de obicei cu  Sfânta Liturghie, după care sa fost oficiat un moleben de sănătate pentru toți cei care poartă numele Sf. Împărați Constantin și Elena și rugăciuni de mulțumire pentru toate binefacerile ce le face Dumnezeu cu noi.

     Copiii au venit și ei cu un mesaj de felicitare pentru profesori cu finisarea anului de învățământ și au recitat poezii făcând ca părinții și cei prezenți să zămbească și să se bucure de odorașii lor. La final a fost o masă dulce pentru copii, din partea ATOS, care au fost frumos surprinși, dar totodată și bucuroși că cineva a făcut un așa frumos gest cu ei.

sursa: http://atosmd.blogspot.com/







Un comentariu:

  1. BRAVO asociatiei ATOS pentru un asa gest frumos si BRAVO copilasilor care au bucurat parintii si enoriasii cu poiezii etc.

    RăspundețiȘtergere