vineri, 13 ianuarie 2012

PREOŢII ŞI MAŞINILE LOR DE LUX


Asăzi când Biserica spune un NU categoric celor mai mari nelegiuiri care politicienii noştri doresc să le inpună, oamenii de rea voire şi anume mass media vine cu tot felul de replici şi reproşuri ca şi sectanţii că de ce preoţii nu arată lucrările sale ca lumea să le cunoască etc... Biserica lui Hristos acum este luată cu asalt ca să fie ponegrită în faţa poporului prin felurite mijloace ca acei 82% de oameni care au încredere în ea să se dezamăgească. Noi vedem că acest înăsprit luptător împotriva bisericii oleg brega dimpreună cu o adunătură din ministerul adevărului vă asigur că o fac fiind bine plătiţi sau din isteţimea nebuniei minţii prost gândite a ideilor idiologice a idiologilor idiologici care idiologizează idiologia idiologică idiologizată deja... (bussea) 
Cât de tare nu se vor stărui  cei care ponegresc Biserica  ei n-o să poată să închidă acea VOCE TREAZĂ A POPORULUI care răsună prin Glasul Bisericii care a mai rămas curat şi conştient în această ţară. Banii a înegrit mintea tuturor, dar mai ales a celor vânzători a moralului şi a drepturilor majorităţii. Toate discuţiile care se fac despre biserică duce la un singur context şi anume bani şi cecuri parcă cineva a băgat mâna în buzunarul ministerului adevărului şi cupolele de aur a bisericilor e din banii lor.

Un comentariu:

  1. O, om ce mari răspunderi ai
    De tot ce faci pe lume,
    De tot ce spui în scris sau grai,
    De pilda ce la alții o dai,
    Căci ea mereu, spre iad, sau rai,
    Pe muli o să-i indrume...

    ...trăim vremuri în care credința a devenit doar ceea ce se vede, am devenit o prada usoara dracilor care fac minuni ce plac doar nouă, pentru că sufletul nu mai are nici un sens în viața cuiva... Atît de mult Sa apropiat Dumnezeu de noi, încît deprinși cu prezența Sa, noi nu ne mai temem de El, nici în sens de dragoste, de jertă, și ca Creator El nu mai prezintă interes pentru unii, deoarece nu este LA MODĂ azi să fii creștin și să crezi că movila de beton armat, sau bucățile de scîndură acoperite cu pictură, vor aduce saț omului modern , și că ziua de mâine nu va fi deplină, dacă nu vom scoate în prăjină pietrele din grădina Bisericii, deoarece nu a mai rămas nimic de făcut decît faptul de a arăta că cineva este, iar cineva este și mai(...). Da, uneori participăm la cazuri care nu sunt deloc ușoare, dar să fim serioși, Ceea ce a dăinuit din veac, adică Biserica ca Instituție, nu se poate compara în nici-un fel cu ceea ce sa dezvoltat în secolul nostru îndeosebi: Mass Media, și Politica. Și dacă se adeverește zicala că: Unde cetatea este mai slabă acolo dă dracul războiul mai puternic, apoi să știți că am ajuns vremuri cînd trebuie să ne trezim din somn de moarte, să ștergem slinul, mucegaiul, și să fim treji și apți de a lua o decizie, ca nu cumva sa ne trezim că ne trage soarta o palmă, de ne sar toate prostiile din cap, și ne limpezim ca să ne dăm seama în sfîrșit, că nu avem decît ceea ce merităm, iar dacă tindem spre ideal, pentru a culege florile rare ale dumnezeirii, să o facem fără a scutura scara aproapelui, să avem răbdare, căci nimic nu se întîmplă de la sine, iar pentru cei care ne voiesc dispariția la ceea ce avem mai Sfînt, apoi le putem zice cu vorbele poetului, că: În final peste toate o lopată de țărînă se va pune, și asta se referă la noi toți; fie ei de-ai noștri, sau din altă tabără, una e clar și limpede că chiar de ne vor lua ceea ce ne unește cu Dumnezeu sau vor umili și ponegri păstorii, turma va merge pe îngusta cărare spre veșnicie, pentru că Omul care se roagă în sufletul său, lumea întreagă este ca o Biserică.(Sf. Siluan Athonitul)

    RăspundețiȘtergere