marți, 12 februarie 2013

Talent în devenire

   Nu mulţi dintre tinerii de astăzi au un scop anume în viaţă. Unii merg după unele principii, dar numărăm pe degete... Sânt cei care prin imboltul cuiva îşi capătă încredere în sine ridicânduşi Eul, dar marea majoritate sânt cei care merg după instinctele omeneşti clasice adoptânduse după situaţie, iar secolul XXI este al tânărului virtual.
   Tânărul despre care voi vorbi este Victor Dănuţă, care are un vis...
   Dacă să luăm după criteriile de mai sus menţionate de mine... nu-l plasez eu ci vă las pe dv. cei care veţi citi aceste rânduri săl aşezaţi pe treapta dârjeniei lui!



Despre Victor:

   Mă numesc Victor Dănuţă. M-am născut pe 4 decembrie 1995 în oraşul Chişinău. Dragostea de muzică am moştenit-o de la mama mea care cînta cu vocea si bunicul care cânta la trompetă. De mic copil iubiam să fac diferite concerte pentru micul meu public (oaspeţii şi prieteni de familie) cântind, dansând şi mascându-mă în clovn şi magician. În clasa a 5-a s-a înfiinţat un ansamblu folcloric din care făceam si eu parte. Apoi am participat la un concurs în incinta liceului care se numea ,,Ploaia De Stele''. Şi de atunci am început a cînta. La vîrsta de 9 ani am început să studiez trompeta, indubitabil acolo unde este muzică trebuie să fie şi dans. La aceeaşi vârstă am început a frecventa cercul de dansuri populare ,,Veselia'' iar peste câţiva ani am lua şi lecţii de canto. Îndrăgind tot mai mult şi mai mult cântecele neamului nostru. În anul 2009 am înregistrat prima piesă din repertoriul unei artiste de la noi. În prezent particip la diverse concursuri si concerte din ţară. Unul din recentele mele succese este Favoritul publicului la show-ul televizat ''3 Minute De Noroc''. Recunoaşteţi, un lucru bine venit pentru un interpret în devenire! În prezent merg la diverse concerte prin ţară cu diferiţi artişti ai ţării noastre dragi. Anul 2012 a fost pentru mine foarte productiv, am înregistrat o piesă din folclor la care am realizat si un videoclip. 

   Ia plăcut, a îndrăgit, şi prin efort a dobândit... La moment, poate puţin dar totuşi este, dar orce început care e greu are o devenire promiţătoare. Nu o spun aevea, ci vă propun să ascultăm o piesă, dar şi un bun videoclip pe care Victor la realizat.


Pe lângă talentul său Victor vine şi ca un mare filantrop ceea ce iarăşi este văzut din activităţile sale care le perpetuiază zi de zi...



   Cei care doriţi să aflaţi mai multe despre O vedetă în devenire urmărind blogul lui

2 comentarii: